Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

Proizvodi koji su plaćeni bit će isporučeni Kupcu u okvirnom roku od deset radnih dana i to unutar radnog vremena Prodavatelja, odnosno unutar radnog vremena kurirske službe putem koje se vrši dostava. Rok počinje teći od trenutka kada Prodavatelj zaprimi uplatu.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Dostavu naručenih proizvoda Prodavatelj naplaćuje sukldano važećem cjeniku Ugovorne kurirske službe ovisno o težini i volumenu paketa te zadržava pravo izmjene cijena dostave bez prethodne najave.

Dostavu vrši Prodavatelj za područje Zagreba putem svojih djelatnika ili angažiranjem kurirske službe .

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Prilikom preuzimanja dostavljenih proizvoda Kupac je dužan obaviti pregled pošiljke:

  • provjeriti postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i/ili na samim proizvodima koji se nalaze unutar pošiljke i odmah ih reklamirati dostavnom radniku (kuriru), te odbiti preuzeti isporučene proizvode, na kojima su vidljiva oštećenja,
  • i/ili obavezno otvoriti pošiljku i usporediti dostavljene proizvode sa narudžbom, a ukoliko nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi, koji nisu naručeni,  reklamirati Prodavatelju u roku 24 sata nakon primitka .

U slučaju kada Kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti bez valjanog razloga, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje Kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu. Dostava se vrši  na području Republike Hrvatske i  u zemlje  članice EU.

Adresa

Zapotok 4
(Parkiranje uz potok na adresi Potok 60, obavezno)
10090 Zagreb, Hrvatska

Kontakt

medno.net@gmail.com

WhatsApp

Viber

     WhatsApp & Viber

 

+385 91 322 22 21 / Hrvatski broj   

Hrvatska zastava

+386 71 342 777 / Slovenski broj

Slovenska zastava

Solem d.o.o.

OIB: 00508649397
MBS : 080677345

TRANSLATE »